Start Om oss Frågor & svar Kurser Gruppbokning Schema Workshops Om pole dance

Workshops

Den 11:e juli kör vi två workshops som leds av Jeanette Jonsson.

Jeanette heter jag och är en väldigt nyfiken person som älskar att testa och lära mig nya grejer. Min poleresa började på riktigt 2015 och sedan dess har jag i princip varit i studion fler timmar än hemma. Idag driver jag två företag, Wildwear.se som säljer och tillverkar polekläder och Norrköpings pole fitness studio, Adore pole fitness. Att dela med sig av sin kunskap är något av det roligaste jag vet! Därför är jag oerhört glad att jag får komma till er. Jag hoppas att kunna sprida glädje och inspiration var jag än befinner mig! Följ mig gärna på instagram @jejopole och @wildwearswe

Hot heels koreografi (Exotic pole dance med klackar)

75 min, kl. 18.00

I denna workshop kommer vi att jobba med feminina och sexiga rörelser med MYCKET attityd, med och utan stång. Det blir en del heel clacks, floorwork, hairflicks och höftrörelser. Ja och vad innebär allt detta? Dessa tekniker får du lära dig och mycket annat som får dina rörelser att se fjäderlätta ut. Klackskor är att föredra men barfota fungerar utmärkt. Kom och låt din inre gudinna komma ut! Passar Alla nivåer

Double Trouble (Double pole workshop)

75 min, kl. 19.30

Pole dance är roligt men med två är det ännu roligare… I den här workshopen jobbar vi två och två för att skapa magi på stången. Man kan komma med kompis eller själv. Partner löser vi på plats. Vi provar bekanta trick som blir som nya tillsammans, men vi banar även vägen för unika partrick som bara kan göras två och två. Vi går också igenom olika tekniker för hur du ska hålla din partner på ett säkert sätt, följt av massor av andra tips och tricks. Double pole ger alltid många skratt och ni får verkligen testa på vad teamwork innebär. Ni kommer bara att älska double pole!

Anmälan och pris

1 workshop: 300 kr.
2 workshops: 500 kr.
2 workshops + OP-kort (10 tillfällen): 800 kr.

Anmälan görs via mail till info@spinpole.se.

Bokningsvilkor

Betalningen sker på plats via Swish eller kontant. Bokningen är bindande. Avbokningen sker endast vid sjukdomar eller skador. All träning sker på egen risk. Se till att ha egen olycksfallsförsäkring.

Vi har åldersgräns 14 år. Är du under 18 år vill vi ha målsmans underskrift. Underlag för detta får du av oss och lämnas vid på plats.